Najbolje rješenje za bolne i otečene noge – CRIO GAMATHI

Užurbani način života i brojne obveze koje su nam na dnevnom rasporedu nas mogu iscrpiti i dodatno opteretiti, fizički i psihički. Kronični umor se može odraziti na kvalitetu sna, zdravlje, raspoloženje i općenito bolove u tijelu.

No, tek kad dođemo do granice izdržljivosti smo spremni tražiti pomoć. Jaki povremeni bolovi u nogama nas mogu ometati u životu, ne dopuštajući nijedan trenutak mira. Teško je koncentrirati se na poslu i pratiti sve što moramo obaviti kad nas konstantna bol u tijelu podsjeća da se ne možemo opustiti.

Ponosno predstavljamo revolucionarni tretman CRIO Gamathi - koji učinkovito donosi vidljive i osjetne rezultate već nakon prvog tretmana.Bolne, otečene noge s osjetljivim venama i bolnim zglobovima i koljenima su stvar prošlosti!

U nastavku teksta ćemo vam predstaviti revolucionarnu metodu koja donosi rezultate već nakon jednog tretmana.


Umorne i otečene noge i stopala

Preuske hlače, neudobne cipele, čarape koje nam stežu zglobove, posao tokom kojeg stojimo na nogama, duge vožnje i slične situacije će s vremenom opteretiti naše noge i pridonijeti osjećaju iscrpljenosti. Iscrpljene i bolne noge nam neće dopustiti da se opustimo niti kad je za to vrijeme.

Čak i ako imate uredski posao i sjedite većinu svog radnog vremena, bol u nogama će se pojaviti ako uredska stolica nije savršeno podešena za vaše tijelo. Noge tada ne uživaju u punoj cirkulaciji što dovodi do nepoželjnog celulita a može dovesti i pucanja vena i kapilara.

Ono najgore što se može dogoditi je da se naviknete živjeti s boli. Osim što navikavanje na bol ne zvuči poželjno, također može dovesti do trajnih oštećenja u tijelu. Ako neispravno sjedite dok radite, bol i navika na krivi položaj mogu uzrokovati trajna oštećenja kralježnice i vrata. Ta ista oštećenja se mogu odraziti na donji dio leđa što s vremenom dovodi do išijasa.

Redovita rekreacija i opuštanje mogu ukloniti neke od simptoma ali prave rezultate ćemo osjetiti tek nakon dužeg perioda. Upravo taj faktor očekivanja da bol prestane nas natjera da odustanemo. Lakše je pomiriti se s boli nego ustrajati, pogotovo ako umor u nogama ne dopušta.

Srećom, za to uopće nema potrebe!


CRIO Gamathi masaža

Crio Gamathi je tretman kao stvoren za osjećaj boli u nogama koji se može akumulirati s vremenom. Osim što uklanja i nagomilanu bol već od prvog tretmana, pruža poletni osjećaj u vašim nogama koji će vam vratiti opušteni osmijeh na lice. Nema čekanja da bol nestane i ono najvažnije - opet se možete posvetiti sebi i onome što volite. Nakon samo jednog tretmana hladnim blatom, osjetiti ćete cirkulaciju u punom mahu i dugo očekivani bezbolni osjećaj u nogama.

Crio Gamathi je ayurvedski tretman hladnim blatom koji djeluje i kao limfna drenaža nogu. Noge se masiraju hladnim blatom koje u sebi sadrži posebno ulje za dodatno poticanje cirkulacije i uklanja osjećaj teških nogu. Postoji šansa da lagano utonete u san tokom tretmana, pogotovo ako vam umorne noge nisu dopuštale kvalitetan san prije toga.

Nakon temeljite masaže ciljanih dijelova tijela, slijedi 20 minuta mirovanja pri kojem obogaćeno hladno blato dodatno umiruje i iscjeljuje noge. Završna etapa tretmana za bolne noge je nanošenje hladne kreme na obrađeni dio tijela. Hladna krema dodatno smiruje osjećaj boli u nogama i produžuje lebdeći osjećaj o kojem ste dosad mogli samo sanjati.

Rezultati Crio Gamathi masaže su vidljivi i osjetni već nakon prvog tretmana! Stručnjaci savjetuju da se za kronično bolne i otečene noge ovaj tretman koristi dva puta tjedno u periodu od 5 tjedana. Deset tretmana Crio Gamathi masaže hladnim blatom i limfne drenaže će preobraziti vaše umorne i teške noge u vrlo potrebno oruđe koje nas vodi kroz pomalo kaotičan život, kakav živimo sada.


Gdje možete probati masažu za bolne i umorne noge?

Lotos Salon je jedini salon u Puli i na području Istarske regije koji pruža mogućnosti Crio Gamathi masaže za otečene i teške noge. Zadovoljstvo naših klijenata govori samo za sebe o učinkovitosti ovog tretmana a to nam je najvažnije.

Koristimo vrhunske preparate visoke kvalitete i temeljito pomažemo našim klijentima da se osjećaju bolje, zdravije i ljepše. U našem salonu imamo u ponudi razne svjetski poznate tretmane za zdravo tijelo i um.

Osim Crio Gamathi masaže za bolne i otečene noge, pružamo usluge i drugih ayurvedskih masaža koje su osmišljene sa ciljem da regeneriraju tijelo i pomognu kod zdravstvenih tegoba.

Bogata ponuda i široki asortiman usluga je nadopunjen besplatnim individualnim savjetovanjem s namjerom da pronađemo učinkovito rješenje za sve probleme uzrokovane kroničnom boli.

Obratite nam se s povjerenjem još danas i otkrijte brojne blagodati ayurvedskih masaža i svjetski poznatih tretmana i tehnika koje ćete pronaći samo kod nas!

Scroll to top