TRETMANI LICA

MIKRODERMOABRAZIJA je mehanički piling koji se izvodi dijamantnim aplikatorima. Osim odstranjivanja mrtvih stanica i nečistoća potiče i na stvaranje novog elastina i kolagena odnosno pomlađivanja kože.
Preporuka: 1 x tjedno

TRETMAN GLIKOLNOM KISELINOM regenerativnim djelovanjem vraća koži vitalnost i vlažnost, smanjuje bore i ožiljke, izbjeljuje mrlje i ožiljke nastale zbog akni.
Preporuka: 1 x tjedno.

ULTRAZVUČNI PEELING ŠPATULOM moderna je metoda i alternativa tradicionalnom mehaničkom čišćenju lica. Čisti pore od mrtvih stanica, pretjerano izlučenog sebuma, bakterija, toksičnih tvari i ostataka kozmetike, a koža je nakon ovog tretmana čista i nježna.

Glavni učinci:

  • pomlađivanje kože, smanjenje pora i poboljšanje elastičnosti kože
  • posvjetljavanje kože
  • smanjivanje diskolorizacije u površinskim slojevima kože
  • duboka hidratizacija i zatezanje kože
  • prevencija bora

RADIOFREKVENCIJA – (lica i tijela) poboljšava tonus mišića, djeluje protiv bora, prikladna za obješenu kožu i ožiljke od akni. Preporuka 6 tretmana, a obzirom da proizvodnja kolagena zahtjeva određeno vrijeme, pomlađivanje kože se produžava i do 3 mjeseca nakon završetka tretmana. Idealan za one koji ne žele kirurški zahvat.

Glavni učinci:

  • tretmani zatezanja kože
  • pomoć u tretmanima celulita i tretmanima mršavljenja
  • bezbolna metoda s vidljivim rezultatima
  • regeneracija kože i potkožnog tkiva
  • poboljšavanje mikrocirkulacije i metabolizma

Tretmani radiofrekvencije tijela svestrani su tretmani koji zatežu opuštenu kožu tijela (osobito nakon poroda i naglog gubitka težine), učvršćuju kožu i oblikuju tijelo. U ovom tretmanu zagrijavaju se dubinski i površinski slojevi kože, što djeluje na povećanje proizvodnje kolagena i elastina. Ubrzava se i metabolizam stanica i cirkulacija krvi i limfe, što doprinosi smanjenju celulita i masnoće
Preporuka: 1 x tjedno.

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE – (lica i tijela) temelji se na elektroporaciji i elektroosmozi, transportira hranjive tvari potrebne koži s ciljem tretiranja svih vrsta problema s kožom. Omogućuje brzu i učinkovitu apsorpciju hranjivih tvari, potiče metabolizam kože, održava kožu elastičnom i mekom. Potiče regeneraciju stanica, uklanja bore dubokog sloja kože, hidratizira epidermis, otklanja celulit, doprinosi otapanju masnoća i gubitku tjelesne težine.<br>
Preporuka: 1-2 x tjedno.

ČIŠĆENJE LICA ŠEĆEROM potpuno je bezbolno uz primjenu organske kozmetike. Pomoću medicinske glukoze i šećernih kuglica, po principu vakuma, detaljno čišćenje je zajamčeno. Smiruje i regenerira kožu.

KLASIČNO ČIŠĆENJE LICA

PILING

MASAŽA i MASKA

MASAŽA LICA, VRATA i DEKOLTEA

Kod svih tretmana lica koristimo organske molekularne proizvode ovisno o tipu kože: masne ili aknaste kože, suhe i dehidrirane kože, osjetljive koža s kapilarama.

Scroll to top